BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ønsker du dig et meningsfyldt arbejdsliv, hvor du hver dag får muligheden for at gøre en forskel gennem dit pædagogiske arbejde? Så læs videre herunder.
Haderslev Kommune kontaktpersoner, 37 timer ugentlig med ansættelse 1. maj 2024, eller snarest derefter. Du vil blive medskaber af et aktivt læringsmiljø, hvor du kommer til at indgå i et mindre team, hvor opgaven er at udøve Hybelstøtte for de unge der er boende i Ungekollegiet.
Ungekollegiet er et socialpædagogisk tilbud til unge mellem 15-23 år med en fleksibel organisering. Ungekollegiet råder blandt andet over værelser med eget køkken og bad, hvor den unge kan bo selvstændigt. Tilbuddet giver rig mulighed for at sammensætte individuelt tilpassede indsatser, hvor valget af boform indgår som en del af den samlede indsats.
I Ungekollegiet inddrages almensamfundets ressourcer og muligheder direkte i den socialpædagogiske praksis, og med det almene lokalmiljø som udgangspunkt, finder det pædagogiske arbejde sted, der hvor den unge bor og har sin dagligdag. Opgaven er at støtte de unges mestring og overgang til voksenlivet, så de bliver bedst muligt i stand til at klare tilværelsen på egen hånd. Den opgave og det mål er fælles for alle unge, vi arbejder sammen med i Ungekollegiet.
Arbejdstiderne vil varierer og planlægges sammen med teamet og nærmeste ledelse, den primære arbejdstid vil være morgener, eftermiddage og aftener, ligesom du bliver en del af en turnus omkring weekendarbejde forventeligt hver anden eller 3. weekend.
Målet med anbringelse på eget værelse
Den pædagogiske opgave kredser i høj grad om at styrke den unges generelle tilværelseskompetencer, støtte den unge i uddannelse eller job og bygge bro til foreningsliv og fritidsaktiviteter. Herigennem stabiliseres den unges overgang til en selvstændig tilværelse som voksen, fordi den unge etableres i positive sociale fællesskaber og får styrket relationerne til familie, forældre og netværk.
De unge der kommer til at bo i lejlighederne, vil være unge, der enten har været tidligere anbragt, eller unge hvor der er vurderet det er hensigtsmæssigt, de i en periode ikke bor hjemme. Derfor vil arbejdet med den unges private netværk være en stor del af opgaven. En af Haderslev Kommunes bærende metoder er Familierådslagning, som netop understøtter, at den unge vil kunne støttes af det private netværk.
Hver enkelt indsats er individuel og forskellig fra den næste, men de bygger alle på den samme opgave og mål: ’At understøtte de unges mestring og overgang til voksenlivet på vej mod et selvstændigt voksentilværelse.’
Arbejdsopgaverne vil primært omhandle at være tovholder og medskaber at et trykt miljø i, og omkring, Ungekollegiet – med fokus på ydre og indre rammer. Herunder skal der laves aktiviteter og strukturer der samler de unge som er bosiddende i Ungekollegiet, ligesom der skal hjælpes og støttes i ad hoc-problematikker og bidrages til løsning af hverdagsproblemstillinger. Der skal desuden skabes et godt samarbejde med relevante samarbejdspartnere såsom SSP, politi, jobcenter etc.
Vi søger en medarbejder, der:
- er uddannet pædagog
- har faglig viden og erfaringer med arbejdet med unge, og ser den unge samt dennes familie og netværk som en ressource. Herunder har relevante erfaringer i at arbejde relationelt og behandlende, med inddragelse af andre relevante personer i den unges netværk
- udviser fleksibilitet og er omstillingsparat i en ofte uforudsigelig hverdag
- kan arbejde selvstændigt og struktureret.
Vi tilbyder:
- en travl og spændende hverdag i en stærk organisation
- et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads i udvikling, hvor der er plads til at tænke "ud af boksen" i et åbent og godt arbejdsmiljø
- en arbejdsplads, hvor du arbejder selvstændigt, men også tværfagligt i opgaver der kan variere.
Praktiske oplysninger
Arbejdsopgaverne vil være forskelligartede, og der vil forekomme opgaver, som ikke foregår i Ungekollegiet, hvorfor bil og kørekort vil være en forudsætning.
Få flere oplysninger hos faglig leder i Familiehuset, Allan Lynggaard Olesen på mobil 23 84 72 76, mail: alol@haderslev.dk eller hos faglig leder i Familierådgivningen, Lene Roed på telefon 30 32 99 45, mail: lero@haderslev.dk
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse vil blive indhentet børne- og straffeattest.
Ansøgning
Send din ansøgning og CV senest den 7. marts 2024 kl. 12.
Der forventes afholdt samtaler den 13. marts 2024 og vil forventeligt afholde anden samtalerunde den 18. marts 2024.
Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9b12e356)
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Haderslev Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Bostøtte Vest Ungekollegiet, Østergade, 6500 Vojens
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 07-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994117