Sagsbehandler til cybersikkerhed ved Fighter Wing Skrydstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med cybersikkerhed ved en højteknologisk enhed, der altid er operativ?

Vil du bruge eller opnå erfaring inden for cybersikkerhedsområdet og være med til at fastholde og forbedre et højt sikkerhedsniveau på tværs af hele myndigheden?

Er du en teamplayer som også kan tage selvstændigt ansvar, og trives i et omskifteligt miljø med nye udfordringer?

Så er jobbet som informationssikkerhedsofficer i Military Security Section ved Fighter Wing Skrydstrup måske noget for dig!


Om os

Om enheden
Cybersikkerheden håndteres af en specialiseret arbejdsgruppe inden for rammerne af den militære sikkerhedssektion (MSS).

MSS arbejder med alle aspekter af militær sikkerhed, og sektionen er en del af Fighter Wing Stab. Enheden er inde i en særdeles spændende periode, hvor implementeringen af de nye F-35 kampfly sætter dagsordenen for hvordan FW i fremtiden skal arbejde – Ikke mindst i relation til militær sikkerhed.

Opgaverne løses til dagligt af kompetente medarbejdere, som hver især har specialiseret sig fagligt inden for deres egne ansvarsområder. Vi hjælper hinanden på tværs af ansvarsområder og uddannes til, at kunne varetage flere roller i en militær sikkerhedsorganisation. Dette kommer bl.a. til gavn i forbindelse med sommerferier, øvelser og INTOPS, hvor vi også skal arbejde med emner inden for vores kollegers normale ansvarsområder.

Arbejdsgruppen for cybersikkerhed er normeret med en kaptajn og tre seniorsergenter.

Om stillingen

Som informationssikkerhedsofficer (ISOF) vil du være én blandt flere ISOF, som fordeler arbejdet med cybersikkerhed imellem sig.

Du vil eksempelvis komme til at:
• Arbejde med cybersikkerhed i højt-klassificerede faciliteter. (TASO)
• Arbejde med cybersikkerhed på højt-klassificerede IT-systemer. (SYSOF)
• Arbejde med kryptosikkerhed. (KRYSOF)
• Udarbejde og opdatere bestemmelser og instrukser.
• Udarbejde vejledninger og briefe FW medarbejdere i cybersikkerhed.
• Vejlede FW chefer og kolleger inden for eget ansvarsområde.
• Bidrage med input til FW risikobillede og risikostyringsproces i øvrigt.
• Fungere som koordinerende informationssikkerhedsofficer (KISO) i perioder hvor KISO ikke er til stede.
• Deltage i interne og eksterne sikkerhedsinspektioner i hele Flyvevåbnet.

Du vil desuden komme til at samarbejde med kolleger på tværs af hele Forsvarsministeriets område, herunder bl.a.:
• Forsvarets Efterretningstjeneste og Center For Cybersikkerhed.
• Systemsikkerhedsofficerer ved andre myndigheder.
• Diverse cybersikkerhedsfora på tværs af hele Forsvarsministeriets område.

Som en del af den Militære Sikkerhedssektion (MSS) vil du også:
• Samarbejde med øvrige kolleger inden for hele den militære sikkerhedsorganisation.
• Kunne fungere som sikkerhedsofficer i perioder hvor sikkerhedsofficeren ikke er til stede.
• Deltage i øvelser, deployeringer og internationale missioner, hvor du vil skulle arbejde meget mere bredt på tværs af hele det militære sikkerhedsområde.

Afslutningsvis skal du vide, at du vil være en del af et dynamisk team hvor der til tider er korte deadlines, masser af ”bolde” i luften og krævende opgaver.

Du bliver en del af et team, hvor vi tager hånd om hinanden og støtter hinanden på tværs af sektionen, så der skabes redundans i opgaveløsningen.

Der vil muligvis være plads til uddannelse og efteruddannelse hvor der er behov. Og i forbindelse med længere øvelser og INTOPS vil sektionen forsøge, at tage hensyn til private forhold.

Om dig

Du er seniorsergent eller erfaren oversergent som er klar til at indgå en uddannelsesaftale.

Du har erfaring med IT og/eller risikostyring og militær sikkerhed.

Du er fagligt nysgerrig og i stand til selv, at opsøge ny viden på området.

Du er serviceminded og forstår, at din opgave går ud på at hjælpe myndighedens medarbejdere og chefer med at opretholde et højt sikkerhedsniveau.

Du er indsættelsesparat og kan udsendes i internationale operationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Skrydstrup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kaptajn A. Fischer på telefon 72848303.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Mads Nørgaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 77 eller mail FPS-MAN@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 14. juni 2023 og samtaler forventes afholdt uge 25. Stillingen er til besættelse 1. august 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FIGHTER WING
På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte inden for moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej 2, 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183296&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837386

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet