Vedligeholdelseshjælper til Tool Control, Logistic Support Squadron ved Fighter Wing Skrydstrup

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have en hverdag med arbejde med Flyvevåbnets nyeste værktøj og vil du være en del af Flyvevåbnets fremtidige F-35 organisation?

Vil du være en del af en humørfyldt og professionel enhed?

Kan du svare ja til ovenstående, så er LSS din næste arbejdsplads.


Om os

Logistic Support Squadron (LSS) er en af to eskadriller i F-35 LOG regi, der inkluderer samtlige funktioner som støtter op om flyvedligeholdelse og den operative flyvning, herunder værksteder til reparation af alle typer køretøjer og jordudstyr, vedligeholdelse af flyvestationens tårn og radarer, flytankning, Supply Chain Management samt deployering.

LSS fodaftryk spænder vidt på flyvestationen, hvorfor det er en af vores kerneopgaver, at fastholde og udvikle vores samarbejde og samhørighed internt såvel som til vores kunder eksternt. LSS sætter en ære i det gode samarbejde, både i ekstern og intern opgaveløsning samt i den støtte vi leverer til den resterende del af flyvestationen. LSS er et vigtigt tandhjul i forhold til at opretholde FW nødberedskab samt den samlede operative drift.

Med implementering af F-35, samt nye krav til Airworthiness, oprettes Tool Control, et værksted med fokus på kontrol, eftersyn og kalibrering af værktøj. Det er dette værksted, som du vil blive en del af.

Om stillingen

Stillingen byder på et spændende, omfangsrigt og udviklende ansvarsområde. FW går ind i en periode hvor nye og flere kapaciteter melder sin ankomst, hvilket stiller nye og spændende krav til LSS.

Som en del af Tool Control i LSS, vil du have et bredt arbejdsområde, hvor du vil indgå i et team, som efterser, vedligeholder og kalibrerer værktøj. De primære opgaver vil være at skabe overblik, og opretholde status på det værktøj, som får fremtidens jagerfly i luften. Uden værktøj kan der ikke udføres vedligehold på flyene, derfor vil du indgå i en essentiel del af Flyvestationens opgaveløsning.
Stillingen indgår i den nye F-35 organisation, denne fungerer i tæt koordination med dens lige i resten af verden, hvorfor megen intern koordination vil foregå på mundtlig og skriftlig engelsk.

Du vil indgå i et team bestående af både nye medarbejdere, men også meget erfarne medarbejdere, som vil oplære dig inden for dit arbejdsområder.
I takt med overgangen til vores nye F-35 jagerfly, vil du opleve et løft af hele organisationen, hvor du vil blive en del af dette løft, til en mere moderne Flyvestation.

Vores jagerfly skal til tider flyve eller vedligeholdes uden for normal arbejdstid, og du kan derfor også forvente at indgå i forskudt tjeneste i den forbindelse.

Om dig

Du er konstabel, gerne med erfaring inden for vedligeholdelsestjenesten.

Du er en positiv og engageret person, som brænder for dit fagområde og dine kolleger, og du har en fleksibel og pragmatisk tilgang til løsning af opgaver.

Du skal være åben for at lære nye kompetencer, men i lige høj grad være åben for at indgå i vores team. Vi løser opgaverne sammen, og du vil opleve at du meget sjælendt står alene med en opgave. Det forventes at du opretholder en god holdning, bestående i at du går til opgaverne med engagement, men også at du spørg om støtte, når du har behov for det. Du har en professionel tilgang, bidrager positivt til den samlede opgaveløsning, og sætter en ære i at levere et godt resultat. Dette er helt afgørende når der arbejdes med det præcisionsværktøj, som vil holde fremtidens jagerfly F-35 i luften.

Du udviser rettidig omhu, er proaktiv og ansvarsfuld.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Skrydstrup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kaptajn Lisbeth Gripping Ribert, leder Supply Chain Management ved Fighter Wing Skrydstrup på telefon 72 84 90 41.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Mads Nørgaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 77 eller mail FPS-MAN@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 18. juni 2023 og samtaler forventes afholdt uge 25. Stillingen er til besættelse 1. juli 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FIGHTER WING
På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte inden for moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej 2, 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183604&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845762

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet