Tandlæge til infirmeriet på Flyvestation Skrydstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en engageret tandlæge, som vil være med til at undersøge og behandle vores soldater, så de er klar til flyvning, sejlads og internationale missioner? Så har vi den perfekte stilling til dig.

Vi tilbyder, at du kan udvikle dig fagligt uden at skulle tænke på omsætning. At du får en erfaren tandlæge ved din side. Vi er en anderledes arbejdsplads med mange forskellige faggrupper, kvalitetsstyring og med mulighed for efteruddannelse.


Om os

I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Om stillingen

Teamet på tandklinikken består ud over dig af en afdelingstandlæge og 2 klinikassistenter. Desuden er vi en del af infirmeriet, så dine kommende kollegaer er også læger, sygeplejesker, sygepassere og øvrige civile medarbejdere.

Vi har tidssvarende udstyr og arbejder med kvalitetsstyringssystemet D4.
Forsvarstandplejen udfører de retsodontolgiske identifikationer for Retsmedicinsk Institut i Odense, og der vil være mulighed for at snuse til retsodontologien.


Om dig

Vi forventer, at du har tilladelse til selvstændigt virke, når du tiltræder stillingen. Du har lyst til at bidrage til et godt arbejdsklima. Desuden ser vi gerne, at du har bestået Forsvarets Sanitetskommandos basiskursus.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen, og ønskes besat fra den 1. september 2024.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for Akademikere i staten og tilhørende protokollat indgået mellem Forsvarsministeriet og Tandlægeforeningen. Basislønnen er afhængig af anciennitet. Desuden er der til stillingen et pensionsgivende militærtillæg på 3.100,85 kr. pr. måned, og et pensionsgivende tandlægetillæg på 5.372,33 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Hvis du går videre i processen, skal du være forberedt på at gennemføre Forsvarets fysiske basistest, helbredsvurdering og psykologtest-/og evt. interview.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingstandlæge Heike Schirrmacher på telefon 7281 8160.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på 7281 9182.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte alle relevante dokumenter. Vær opmærksom på, at filer kun kan vedhæftes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er 29. april 2024, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart derefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej , 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029105

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet