Rengøringsassistent til Flyvestation Skrydstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du viljen til at gøre en forskel for medarbejdere og gæster på Flyvestation Skrydstrup? Har du et godt øje for detaljer og et højt serviceniveau? Etabpartnerelement Skrydstrup ved Flyvestation Skrydstrup kunne have brug for dig som vores nye rengøringsmedarbejder.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring.

OM FLYVESTATION SKRYDSTRUP
Flyvestation Skrydstrup – beliggende i det sydlige Jylland. Flyvestation Skrydstrup er ca. 840 ha og har ca. 1.000 ansatte og er en af landsdelens største arbejdspladser. Flyvestationen er hjemsted for den danske styrke af F-16 kampfly og de mange mennesker, der dagligt arbejder med flyene. På flyvestationen foregår der et væld af aktiviteter.

Om stillingen

Som rengøringsassistent hos Etabpartnerelement Skrydstrup, får du ikke alene et spændende job i historiske omgivelser, du er med til at kvalitetssikre driften og rengøringsydelsen til vores kunder.

Dine kerneopgaver er:
• At varetage opgaverne og kundens ønsker effektivt og professionelt.
• At planlægge og koordinerer den daglige rengøring.
• At være synlig over for dit team og kunderne.
• At sikre den høje kvalitet over for kunden som du er i daglig kontakt med.
• At udføre erhvervsrengøring i forskellige lokaler.
• At bestille rengøringsmidler mv.
• At udføre egenkontrol.

Du bliver medlem af et team på 23 dedikerede medarbejdere, hvor vi vægter et godt samarbejde højt.
Vi tilbyder:
• Gode løn-, pensions- og arbejdsforhold - og gode kollegaer
• En grundig oplæring
• En arbejdstid i tidsrummet 06:00 til 13:24. Af og til søn- og helligdage.
• En arbejdsuge på 37 timer, inkl. frokostpause

Om dig

Det er positivt, hvis du har arbejdet med rengøring før, men vi skal nok sikre dig en grundig oplæring. Du taler, læser og forstår dansk.

Dine kolleger værdsætter dig for din konstruktive dialog med dine kolleger. Herudover har du et godt humør, også når vi har travlt.

Du er dygtig til at yde kundeservice og er effektiv i styringen af dine opgaver.

Du skal være i besiddelse af gyldigt kørekort til kategori B og skal opretholde det under hele ansættelsesforløbet.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til driftsleder Lene Jacewicz på 20 18 23 88.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2024. Vi holder samtaler løbende.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimere opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej , 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028855

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet