Regulatory Affairs Officer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pharma Nord søger en ny medarbejder til regulatorisk afdeling i Vojens. Vores regulatoriske afdeling arbejder med lovgivningen inden for lægemidler og kosttilskud og har fokus på produkt- og kvalitetsudvikling. Afdelingen består af 7 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde.

Du vil som vores nye medarbejder få en central rolle i at sikre godkendelse af nye produkter samt vedligeholdelse af eksisterende produkters tilladelser. Dette vil naturligvis foregå i samarbejde med erfarne kollegaer, datterselskaber i udlandet samt myndigheder. Du kommer til at referere til registeringschefen.

Dine opgaver kommer bl.a. til at være:

 • Kontakt og samarbejde med lægemiddel- og fødevarestyrelse i Danmark og i udlandet.
 • Klargøre og indsende registreringsansøgninger.
 • Udarbejdelse af produktdokumentation.
 • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området. 
 • Besvarelse af spørgsmål fra myndighederne i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og med kollegaer i afdelingen.
 • Ajourføring med gældende lægemiddellovgivning og formidling af denne til relevante kolleger i organisationen.
 • Kvalitetsvurdering og godkendelse af potentielle og eksisterende råvarer, herunder korrespondance med leverandører og kommunikation internt i organisationen.
 • Ad-hoc opgaver inden for det regulatoriske område.

Arbejdsplads: Pharma Nord ApS, Tinglykke 4-6, 6500 Vojens

Kvalifikationer

Da vi vægter kvalitet og præcision højt, kræver jobfunktionen omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed. Jobfunktionen indebærer, udover daglig sparring med dine nærmeste kolleger, et tæt samarbejde med afdelingerne for kvalitetssikring, produktion, supply chain og laboratoriet.

Evne og interesse for at læse og tolke love og retningslinjer er en forudsætning. Derudover forventer vi,  at du er analytisk stærk og i stand til at sætte dig ind i komplekse oplysninger og videreformidle dem internt i virksomheden og til eksterne samarbejdspartnere.

Vi er åbne for forskellige profiler, men vi forestiller os, at du kan redegøre for din egnethed til stillingen enten igennem brancheerfaring, særlig interesse, eller uddannelse som f.eks. farmaceut, cand.scient eller lignende.

Det vigtigste er, at du :

 • Er struktureret, systematisk og detaljeorienteret samt god til at holde overblikket over større mængder af information.
 • Har en udadvendt adfærd og formår at interagere og samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger.
 • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder:

 • Et job i en dynamisk international virksomhed, med et godt og positivt arbejdsmiljø.
 • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kolleger.
 • Mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.
 • Frokostordning.
 • Sundhedsforsikring.

Ansøgning og kontaktoplysninger

Har ovenstående vakt din interesse, kan du sende en motiveret ansøgning og et CV via knappen "Ansøg dette job" senest den 21. december. Husk at skrive "Regulatory Affairs Officer" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores PA to CFO & Factory Director Tanja Stengaard på tlf. 7585 7400.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c8ab2ec0)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Pharma Nord ApS, Sadelmagervej, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948320

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet