"Pædagogisk afdelingsleder - Skab grønne og bæredygtige fællesskaber på Fællesskolen Nustrup Sommersted"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at med til at sikre en hverdag, hvor vi sammen laver god skole?

Vi har brug for mere ledelseskraft i vores ledelsesteam og søger derfor en pædagogisk afdelingsleder. Du vil have både ledelse og undervisning på matriklen i Nustrup, og derudover være en aktiv medspiller i vores team.

En grøn skole
Fællesskolen Nustrup Sommersted er en lille skole på to matrikler med i alt 146 elever. Vi er en af Friluftsrådets grønne skoler, og har stort fokus på bæredygtige fællesskaber. Det er vigtigt for os, at alle vores elever får deltagelsesmuligheder og oplever sig værende i privilegerede positioner. Vi tror på, at stor variation i læringsmiljøer kan skabe en positiv forskel, og vi oplever og ønsker, at uderummet er en særdeles vigtig og nyttig medspiller i den henseende.

Et bæredygtigt fællesskab
Som pædagogisk afdelingsleder får du ansvar for den daglige drift af matriklen i Nustrup. Med ståsted i ledelsesteamet vi du have et tæt samarbejde med medarbejdere, forældre og andre samarbejdspartnere, og du vil være både tæt på og helt ude i undervisningen. Du vil have overblik over dagligdagen, og rammesætte samt facilitere møder og udvikling både på matriklen og for vores fællesskole.  

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Daglig ledelse på matriklen i Nustrup.
  • Samarbejde med forældre og eksterne samarbejdspartnere. 
  • Drive udviklingen i den retning som vi med afsæt i Haderslev Kommunes politiske målsætninger og i vores lokale skolebestyrelse og ledelse har fastlagt.
  • Undervisning.

Du er en synlig leder på skolen i det daglige arbejde. Du formår at stå solidt i vores børnesyn og det pædagogiske grundlag. Du er vedholdende i dit arbejde og bedriver gerne faglig ledelse tæt på. Du har fokus på vores grønne profil, og tør gå foran i udviklingen af denne. Du har blik for det hele børneliv og kan se dig selv som en del af det børnefællesskab som vi, med den lokale børnehave, er ved at klargøre til. Du er relationelt stærk og vægter både samarbejde, inddragelse og ansvar. 

Plads til fodspor
Vi ser for os, at du har lyst til både ledelse og undervisning. Du brænder for at lave god skole, hvor det er trygt og lærerigt at være barn, hvor samarbejde med forældre er afgørende og hvor inddragelse, tillid og dialog med medarbejderne er vigtigt for, at vi sammen udvikler os i den ønskede retning. Du er nysgerrig, relationskompetent samtidig med at du ikke er bange for at gå nye veje, og gå forrest. Du ved at fejl, er noget vi begår, og noget vi sammen lærer af. Du står stærkt i din lærerfaglighed og har måske arbejdet med ledelse.

Vi forventer ikke, at du kan alt, men har brug for at du:

  • er læreruddannet og har erfaring med undervisning 
  • besidder personlig gennemslagskraft og har stærke kommunikative evner
  • har overblik, og blik for at analysere komplekse sammenhænge
  • ser uderummet som et vigtigt læringsrum, og lader dig begejstre af grønne og bæredygtige fællesskaber.

Du vil blive en del af et ledelsesteam med tæt samarbejde, hvor vi sammen indstiller kompasset og sætter retning. Vi er ambitiøse og betragter det som en gave, at vi bidrager med noget forskelligt. Vi er tæt på hverdagen og kerneopgaven. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse er efter gældende overenskomst. 

Fleksibel arbejdstid - Der vil til tider forekomme aftenarbejde ved arrangementer på skolen, ligesom et opkald udenfor normal arbejdstid kan være en del af arbejdsugen.

Tiltrædelse pr. 1. august 2024. 

Interesseret i jobbet?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt skoleleder Jette la Cour Landergren på telefon 20 25 03 81 eller på mail jlcl@haderslev.dk 

Du er velkommen til at se læse mere om Fællesskolen Nustrup Sommersted.

Folkeskolerne i Haderslev Kommune er organiseret i forvaltningsområdet Børn og Kultur. Der er på Skole- og Dagtilbudsområdet sat en tydelig retning for hvad vi er fælles om – nemlig børnene. Alle dagtilbud og skoler arbejder ud fra vores fælles Børne- og Ungepolitik. Der er fokus på kvalitet og systematik i måden vi går til kerneopgaven på, og alle skoler understøttes i dette arbejde gennem den strategiske handleguide. Du kan finde begge dokumenter her: Strategisk handleguide Børne- og Ungepolitikken

Ansøgning
Send din ansøgning, CV samt bilag via ansøgningsknappen senest den 12. juni 2024.

Første ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 17. juni 2024. I forbindelse med anden samtale den 20. juni 2024 vil der indgå personlighedsprofil og case. 

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1c105ae1)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Haderslev Kommune - Fællesinstitutionen Nustrup-Sommersted, Skolevej, 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053633

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet