Påsken kickstartede højsæsonen for bolighandler

Jesper med et af de mange "til salg" skilte, der er i omløb (Foto: EDC Grosbøl)
dato

Påsken er ikke kun en tid, hvor der står æggejagt og familiehygge på programmet, i hvert fald ikke når man arbejder hos EDC Grosbøl i Vojens. Hos EDC Grosbøl markerede påsken nemlig startskuddet til bolighandlernes højsæson.

Med et stigende antal bestillinger på boligvurderinger mærker de en positiv indflydelse på udbuddet af boliger. Kombineret med det stigende antal af boligsøgere, er fundamentet lagt for en aktiv og opadgående kurve i forårssæsonen på boligmarkedet.

Jesper, indehaver hos EDC Grosbøl, fortæller:

"I et godt boligsalg er der bare rigtigt mange ting, der spiller ind, og timing er en af dem. Foråret er generelt god timing. Naturen bliver grønnere, kønnere og mere farverig, og det bedre vejr får bare boliger til at fremstå endnu mere indbydende. Hvem kan f.eks. ikke lide solskin og nyslået græs?"

Det nye år er allerede begyndt positivt for EDC Grosbøl, med bolighandler, salgsvurderinger og et imponerende udbud af boliger i deres markedsområde.

"Det momentum, vi oplever, vil vi gerne udnytte fuldt ud, og det er helt sikkert med til at motivere hele teamet, at der er godt gang i boligmarkedet," tilføjer Jesper.Kilde: EDC GROSBØL