Kreativ kok søges til madlavning i fællesskab med Forsvarets Kantiner

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du interesse i at blive en del af et større fællesskab? Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad og kan du godt lide at lave god bæredygtig mad fra bunden?
Er det noget for dig? Så send en ansøgning allerede i dag.


Om os

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandede fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har.


Om stillingen

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din daglige gang i kantinen på Flyvestation Skrydstrup – Lilholtvej 2, 6500 Vojens. Her kan du se frem til at blive en del af et engageret køkkenteam med samme interesse for at lave mad med gode, friske råvare, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Weekend- og aftenarbejde vil forekomme.

Flyvestation Skrydstrup er hjemsted for den danske styrke af F-16 samt F-35 kampfly. På flyvestationen foregår der et væld af aktiviteter, hvor kantinen spiller en vigtig rolle i tilberedning af mad til de mange medarbejdere, der har deres daglige gang i Skrydstrup.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af tilberedning af såvel koldt som varmt mad, forberedelse af forplejning til forskellige arrangementer og andre opgaver, der indgår i den daglige drift.
Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være godt at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.


Om dig

Du har en køkkenfaglig uddannelse som kok, cater, ernæringsassistent eller anden relevant kostfaglig profil.

Derudover ser vi gerne, at du:
Har en entusiasme for god madlavning
Er motiveret og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
Er en kreativ, iderig og nytænkende madhåndværker.
Følger med i tidens trend.
Skaber en sund arbejdsplads med gode grønne måltider, som vi serverer for medarbejdere og gæster.
Har et bankende hjerte for at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Ertzinger på telefon 2452 4850.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på telefon 7281 9521

Ansøgningsfristen er den 26. juni 2024.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er med tiltrædelse d. 1 august 2024.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej , 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067187

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet