Jordudstyrstekniker/elektriker til Logistic Support Squadron ved Fighter Wing Skrydstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du konstabel med hænderne skruet rigtigt på? Søger du nye udfordringer og ønsker du en spændende hverdag, hvor du kan bringe dine færdigheder i spil på en bred portefølje af jordudstyr til F-16 eller F-35? Så er stillingen som jordudstyrstekniker ved Logistic Support Squadron lige dig!

Om os

Logistic Support Squadron (LSS) støtter flyvedligeholdelsen og den operative flyvning ved Fighter Wing.

Det gør vi på vores værksteder, hvor vi vedligeholder og reparerer Fighter Wings specialkøretøjer og jordudstyr på vores jordelektronikværksted.

Derudover sørger vi for for vedligeholdelsen af flyvestationens tårn og radarer.

Vi er ansvarlige for flytankningstjenesten hvor vi sørger for tankning af F-16 og F-35 og monitorerer vores forsyningstjeneste og deployeringstjeneste, hvor alt materiel moniteres og klargøres til bl.a. udsendelser og øvelser.

Med den igangværende implementering af F-35 specifikt jordudstyr har vi oprettet et satellitværksted i den nye F-35 bygning, som du også kan blive en del af.


Om stillingen

Som jordudstyrstekniker i Logistic Support Squadron vil du få din daglige gang på jordudstyrsværkstedet eller i satellitværkstedet, hvor du vil blive en del af et hold erfarne teknikere, som efterser, vedligeholder og reparerer det jordudstyr som bruges til at holde F-16 eller F-35 flyvende.

Det drejer sig primært om:
• Indfangningsanlæggene i enderne af flyfeltet
• Hydraulik- og nitrogenvogne
• Generatorer
• Lifte og jacks
• Kompressorer
• Mindre el-værktøj
• Og meget mere!

I denne stilling møder du oftest ind kl. 07:30 til en forudsigelig hverdag, hvor du gennemfører planlagte eftersyn og reparationer på udstyret, inden du får fyraften kl. 15:30 (12:30 om fredagen).

Dine kommende kolleger er erfarne og klar til at sætte dig godt ind i den daglige drift og den pulje af jordudstyr, som du skal være med til at varte.

Hvis du ønsker en mere alsidig og afvekslende hverdag er der også mulighed for at arbejde med f.eks. træk- og bugseringskøretøjer, tankvogne, brandslukningskøretøjer og andre typer af specialkøretøjer, som der arbejdes på i vores andre værkstedsdokke.

Du har med andre ord mulighed for at bringe dine nuværende kompetencer i spil, samtidig med at du opnår nye kompetencer og interesser.

Du skal forvente, at der ind i mellem vil forekomme ganske få rejsedage i forbindelse med eftersyn og vedligehold af F-16 jordudstyr på de to andre flyvestationer i Jylland (Karup og Aalborg).


Om dig

Du er konstabel med svendebrev inden for jern og metal eller elektrikersvendebrev og du har gerne erfaring inden for vedligeholdelsestjeneste.

Du er passioneret for dit fagområde og brænder for at bidrage med din viden og ekspertise i løsningen af dit værksteds fælles, pålagte opgaver.

Du værdsætter et godt kollegaskab, hvor man går glad på arbejde og går glad derfra.

Du vil gerne være en del af et værksted, hvor der arbejdes professionelt og dedikeret for at levere gode resultater, uden at der bliver gået på kompromis med den gode stemning og respektfulde omgangstone.

Du ønsker en fast hverdag med værkstedstjeneste, hvor du kan fordybe dig i dit speciale og dine interesser uden afbrydelser såsom felttjeneste, øvelser og skydeperioder.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dette er et åbent stillingsopslag, hvorfor ansættelsessamtaler kan blive afholdt løbende. Stillingerne er ledige, så ansættelsen kan ske efter aftale.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skrystrup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kaptajn Max Dahl Jensen, tlf. 29 33 96 15 ved Fighter Wing Skrydstrup.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-SHA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 5. april 2024. Samtaler afholdes løbende. Stillingerne ønskes besat 1. juni 2024, men ansættelse kan også ske løbende.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Fighter Wing har et tæt samarbejde med Haderslev Kommune omkring bolighjælp, jobmatch og skole/institutioner m.m. Vi har også mulighed for at række ud i vores netværk, hvis der opstår andre ønsker.
Haderslev Kommune har en række tilbud herunder tilflytterservice, som blandt andet består af velkomstarrangementer for tilflyttere samt direkte kontakt til lokale boligforeninger i Haderslev, Vojens og omegn.
Læs mere på: www.boihaderslev.dk eller kontakt Haderslev Kommunes bosætningskonsulent, Cathrine Mølgaard Andersen tlf.: 24660312
I Haderslev kommune har medflyttende partner til FW’s ansatte mulighed for at komme i direkte kontakt med offentlige – og private arbejdspladser lokalt. Dette tilbud kalder vi jobmatch, hvor et CV kan sendes ved at kontakte vores lokale FPS HR-Partner.

FIGHTER WING
På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte inden for moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.
Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.
Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej , 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002259

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet