Hammelev SUF's Old Boys lider snævert nederlag mod Aabenraa BK

Foto: Hammelev SUF - M32+.
Profilbillede
dato

Torsdag aften stod Hammelev SUF over for en udfordrende kamp mod Aabenraa BK på udebane.

Desværre måtte holdet se sig besejret med et snævert 1-0-nederlag på Aabenraa Stadion. Efter kampen var træner Adrian Muschinsky ærgerlig over resultatet og reflekterede over kampens forløb:

"To meget forskellige halvlege. Aabenraa dominerede spillet i 1. halvleg og pressede os i bund i perioder. Vi holdt dog stand og indkasserede kun et enkelt mål."

"I 2. halvleg fik vi lavet et par gode udskiftninger og begyndte at stå tættere sammen i kæderne samt skubbe længere frem som hold. Vi dominerede spillet i store dele af 2. halvleg, men mangler desværre lige at komme frem til de helt store chancer. De sidste 10 minutter blev lidt kaotiske på grund af træthed og frustrationer."

Muschinsky erkendte, at holdet skal være mere klar fra start både fysisk og mentalt og tilføjede:

"Vi skal slippe bolden lidt hurtigere hver især."

Trods nederlaget var der dog positive elementer at tage med videre til næste kamp. Muschinsky fremhævede især præstationen fra målmand Mark Stockfisch:

"Vores målmand, Mark Stockfisch, stod en fantastisk kamp og reddede os flere gange, både med gode redninger på stregen og med en Oliver Kahn-agtig evne til at fungere som sweeper."

Hammelev SUF's næste opgave er mod Øsby IF på torsdag den 16. maj kl. 19:00 på Hammelev Skole. 

Kampens resultat: 1-0 til Aabenraa BK
Række: M32+ (Old Boys)

Mål
8'1-0

Kilde: Træner Adrian Muschinsky, Hammelev SUF - M32+ (Old Boys)