Haderslev kommune sætter fokus på verdens geopolitiske udfordringer med debataften

Foto: Haderslev Kommune.
dato

Haderslev Kommune inviterer til debataften om geopolitik med prominente gæster

Haderslevsamtalerne, et aftenarrangement med fokus på verdensaktuelle geopolitiske emner, finder sted den 25. april fra klokken 19 til 21 i Rådhussalen på Rådhuset, beliggende på Christian X's Vej 39, 6100 Haderslev. Arrangementets mål er at tage et medansvar i samtalen og debatten om forsvar og de alvorlige geopolitiske situationer, verden står overfor.

Denne særlige aften byder på deltagelse af medlemmer fra Forsvarsudvalget, Udenrigsudvalget, og Det Udenrigspolitiske Nævn. Diskussionsemnerne spænder bredt fra EU og NATO til den komplekse situation i Ukraine, det kommende amerikanske præsidentvalg, det danske forsvar, samt de wachsende trusler fra Rusland og Kina.

Arrangementet vil præsentere et stjernespækket panel af oplægsholdere, heriblandt Jesper Petersen (S), Peter Kofod (DF), såvel som eksperterne Carsten Rasmussen, Jesper Zeuthen og Rasmus Brun Pedersen, med Jens Worning som moderator for aftenen.

Interesserede borgere opfordres til at reservere en af de 120 gratis billetter for at sikre sig en plads til denne vigtige dialog. Døre åbner kl. 18.30, hvor deltagerne vil blive budt velkommen med kaffe og kage, hvorefter arrangementet følger med mulighed for nærmere samtale med oplægsholdere.

Med dette initiativ ønsker Haderslev Kommune at facilitere en platform, hvor borgere kan blive oplyst og engagere sig i diskussioner om nogle af de mest presserende internationale dilemmaer i vores tid.

https://www.haderslev.dk/nyheder/haderslevsamtaler-aftenarrangement/

Kilde: Haderslev Kommune