Haderslev Kommune inviterer til job- og karrieremesse for enhver smag

Foto: Haderslev Kommune.
dato

Job- og karrieremesse i Haderslev tilbyder muligheder for alle i job- eller uddannelsessøgning

Haderslev Kommune er vært for en job- og karrieremesse mandag den 10. april, en begivenhed designet til at connecte jobsøgere med potentielle arbejdsgivere samt tilbyde inspiration til karriereskift og uddannelsesbeslutninger. Målet er at adressere diverse spørgsmål om drømmejob, uddannelse, faglig udvikling og økonomiske overvejelser.

Messen, som finder sted i Haderslev Hallen på Clausensvej 1, 6100 Haderslev, lover et bredt spektrum af jobmuligheder på tværs af alle brancher, hvilket gør det til en ideel begivenhed for dem, der søger ledige stillinger eller overvejer et karriereskift.

Besøgende på messen kan forvente, at begivenheden er opdelt i to segmenter: Fra kl. 9 til 10.30 er dørene åbne for alle interesserede i jobskifte eller efteruddannelse. Herefter, fra kl. 10.30 til 12.00, fokuseres der på ungdommer i 8.-10. klasse, som leder efter fritidsjob, uddannelsesveje eller inspiration til at følge deres karrieredrømme.

Denne messe tilbyder dermed en enestående mulighed for både erfarne professionelle og unge, der står ved starten af deres karriereveje, til at dykke ned i jobmarkedets muligheder og skabe nye veje for deres fremtidige karriere og uddannelse.

https://www.haderslev.dk/nyheder/kom-til-job-og-karrieremesse-den-10-april/

Kilde: Haderslev Kommune