Haderslev inviterer til dialogmøde om fremtidens boliger for handicappede og sindslidende

Foto: Haderslev Kommune.
dato

Fremtidens hjem for borgere med handicap eller sindslidelse

Haderslev Kommune inviterer til et vigtigt dialogmøde om fremtidens hjem til borgere med handicap eller sindslidelse. Mødet finder sted tirsdag den 9. april 2024 fra kl. 19 – 21 i den stemningsfulde Rådhussal på Rådhuset i Haderslev.

Formålet med mødet er at åbne en dialog om, hvordan boliger til mennesker med handicap eller sindslidelse bør indrettes for at understøtte deres behov bedst muligt. Det handler om at skabe et fundament for et værdigt liv gennem et tilpasset hjemmemiljø.

En række erfarne talere vil dele deres viden og erfaringer om emnet. Blandt andet vil Peter Grønn Prior, centerleder i Autismecenter Midtjylland, fortælle om sine erfaringer med at bygge boliger specifikt for mennesker med handicap. Lars Aarup Jensen, konsulent i Region Syddanmark, vil dertil bidrage med sin ekspertise om at bygge boliger til mennesker med sindslidelse.

Deltagelse i dialogmødet kræver tilmelding senest den 2. april 2024. Interesserede bør sende en e-mail til kvalitetogudvikling@haderslev.dk med angivelse af navn og eventuelt foreningens navn, hvis man repræsenterer en forening.

Denne begivenhed repræsenterer en unik mulighed for at bidrage til og blive klogere på, hvordan vi sammen kan skabe de bedste betingelser for et værdigt liv for borgere med særlige behov gennem velovervejede boligløsninger. Haderslev Kommune ser frem til en inspirerende aften med værdifuld dialog og engagement fra deltagernes side.

https://www.haderslev.dk/nyheder/fremtidens-hjem-for-borgere-med-handicap-eller-sindslidelse/

Kilde: Haderslev Kommune