Er du klar til at lede en kompleks og spændende fællesinstitution med tre afdelinger i Haderslev Kommune?

Profilbillede
dato

Vi søger en erfaren og faglig dygtig leder til en spændende og kompleks lederstilling, som øverste leder af Fællesinstitutionen Lagoni bestående af 3 afdelinger/matrikler, med en daglig pædagogisk leder i hver afdeling.
 
Tiltrædelse 1. november 2024.  

Fællesinstitutionen Lagoni består af tre afdelinger: Skovreden med ca. 50 børn i alderen 3-5 år samt en nyetableret ressourcegruppe med ca. 5 børn, Himmelblå med ca. 40 børn i alderen 0-5 år, Møllebakken med ca. 40 børn i alderen 3-5 år samt ca. 10 børn i ressourcegruppen Lærkereden. 

Institutionslederen er øverste leder i et lederteam, som foruden institutionslederen består af 3 daglige pædagogiske ledere, som er ansvarlige for den nære pædagogiske ledelse i hver deres afdeling. Institutionslederen har det overordnede pædagogiske, personalemæssige og økonomiske ansvar for fællesinstitutionen. Der er en relativ ny ledergruppe, hvoraf stillingen som daglig pædagogisk leder i afdeling Himmelblå aktuelt er vakant. Endvidere varetages institutionens overordnede ledelse i øjeblikket af konstitueret leder, som normalt er leder i kommunens centrale stabsfunktion på dagtilbudsområdet.

Den nye institutionsleder forventes derfor fra starten at have fokus på arbejdet med forankring af et godt sammentømret ledelsesteam i institutionen. 

Fællesinstitutionen Lagoni er kommunens ressourceinstitution i distrikt vest. Det vil sige, at institutionslederen – udover ansvar for egen institution – har et særligt ansvar for koordinering af de fælles ressourcer til daginstitutioner i distriktet. De fælles ressourcer omfatter pladserne i ressourcegrupper, ledelse af distriktets to tværgående praksisvejledere, som arbejder med at styrke læringsmiljøerne i kommunale og private daginstitutioner, samt budget med frie midler til særlige pædagogiske indsatser, mellemformer mv. i distriktets institutioner. De fælles ressourcer allokeres i månedlige distriktsrådsmøder i distriktet med deltagelse af de kommunale daginstitutionsledere i distrikt vest.  

Vi ønsker at indfri intentionerne med den styrkede pædagogiske læreplan, samt de kommunale mål for styrkelse af de almene læringsmiljøer. Herunder fokus på faglig refleksion, stærke børnefællesskaber, løbende justering af lege- og læringsmiljøer, samt tæt opfølgning på det enkeltes barns trivsel og udvikling. Alt sammen i tæt koordinering og samarbejde med forældre, skole og tværgående funktioner som Sundhedsplejen, Det rådgivende team (PPR) og Familierådgivningen.

Vi søger derfor en institutionsleder med nogle års erfaring med ledelse, som formår at arbejde struktureret, målstyret og tydeligt retningsgivende i en kompleks, men også utrolig spændende og alsidig lederstilling.

Vi tilbyder dig bl.a.: 

  • Mulighed for at præge den videre udvikling af fællesinstitutionen i tæt samarbejde med dine 3 daglige pædagogiske ledere, medarbejdere, bestyrelse, forældre og øvrige samarbejdspartnere.
  • Mulighed for at sætte dig i spidsen for arbejdet med styrkelse af de almene læringsmiljøer i fællesinstitutionens 3 afdelinger. 
  • Plads i et tæt distriktssamarbejde mellem skoler og dagtilbud i distrikt vest med den gode sammenhæng for barnet og familien i fokus.   
  • Plads i en velfungerende gruppe af dagtilbudsledere, pædagogiske konsulenter og dagtilbudschef, som er kendetegnet af gode relationer, højt til loftet og høje faglige ambitioner for styrkelse af de almene læringsmiljøer i dagtilbudsområdet. 
  • Løn- og ansættelsesvilkår tilpasset kompleksiteten i stillingen. 

Vi forestiller os, at du: 

  • har nogle års erfaring med ledelse, herunder gerne erfaring med ledelse af ledere
  • har høje ambitioner for det enkelte barns læring, udvikling og trivsel
  • arbejder struktureret, og har flair for økonomi- og ressourcestyring
  • formår at oversætte overordnede politiske beslutninger til pædagogisk kvalitet i børnenes læringsmiljøer
  • er anerkendende og inddragende i din tilgang til ledelse 
  • formår at udstikke en tydelig retning for institutionens drift og videre udvikling
  • har en pædagogisk baggrund, gerne suppleret med relevant lederuddannelse, eller er indstillet på at videreuddanne dig
  • har et positivt menneskesyn - et godt humør, god energi og humor.

Vil du vide mere?
Har stillingen vakt din nysgerrighed, så kontakt endelig dagtilbudschef Thomas Andersen på telefon 21 57 34 48 eller konstitueret institutionsleder Karin Munk Bach på telefon 29 92 03 21 for yderligere information.  
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Stillingen er på lederoverenskomst. 
 
Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest torsdag den 19. september 2024 kl. 8. 

1. samtalerunde afholdes tirsdag den 24. september 2024 i tidsrummet 08.00 – 14.00.  
2. samtalerunde afholdes torsdag den 26. september 2024 i tidsrummet 08.00 – 12.00. 

Der tages personlige referencer efter 2. samtalerunde. 

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=06f38fb1)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Haderslev Kommune - Fællesinstitutionen Lagoni afd. Himmelblå, Naffet, 6500 Vojens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-09-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6106825

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet