Der er fuld knald på boligmarkedet i Vojens

EDC Grosbøl - Fra venstre: Daniel, Lana, Jesper, Camilla, Alfred
dato

Hos EDC Grosbøl vil vi gerne gøre status på Maj måned, som forløb sig helt fantastisk. I alt blev det til 24 bolighandler, som er cirka 1 pr. hverdag.

Skrevet af Jesper Riistofte, EDC Grosbøl

Vi kan tydeligt mærke, at der er gang i køberne, som er aktive og ivrige efter at finde deres drømmebolig. For hele 13 ud af de i alt 24 bolighandler, blev solgt på under 30 dage. Det viser, at der er rigtig mange købeklare købere, som bare sidder og venter på, at den rette ejendom kommer til salg.

Historisk set er foråret og tiden op til sommerferien også et rigtig godt tidspunkt at få sat sin bolig til salg på, da det er i disse måneder, hvor der sælges flest boliger. Så hvis du overvejer at sælge, så kan tidspunktet lige nu være det helt rigtige.

Det er især glædeligt at se den store interesse for vores forskellige typer ejendomme, fra charmerende andelsboliger til rummelige villaer og hyggelige sommerhuse. Denne variation afspejler købernes forskellige behov og ønsker, som beviser, at der findes en køber til langt, langt de fleste ejendomme uanset stand, pris og beliggenhed.

Ser vi fremad mod de kommende måneder, er vi optimistiske og klar til at fortsætte den positive udvikling. Vi har allerede flere spændende ejendomme på vej ind på markedet og glæder os til at hjælpe endnu flere kunder med at finde deres drømmehjem.

Til alle sælgere fra de gennemførte handler, vil vi bare gerne sige tak for tilliden.

Kilde: EDC GROSBØL