Dansk angrebsprofil forlænger med SønderjyskE

Foto: SønderjyskE Ishockey.
dato

David Madsen, der har sat et stærkt og solidt aftryk i sin første for SønderjyskE, har forlænget med yderligere en sæson.

Han har trådt sine barneskøjter og ungdomsår i Vojens Ishockey Klub, men forlod som 16årig byen og landet til fordel for canadisk juniorhockey. Senere blev det til flere år på ungdomsholdene i forskellige svenske klubber, bl.a. Växsjö Lakers og Malmø Redhawks.

Efter flere sæsoner som seniorspiller i Esbjerg Energy og Rungsted Seier Capital, kom David Madsen i den forgangne sæson tilbage til barndomsbyen og SønderjyskE Ishockey. Her har han med 30 points og en for hockeynørder flot +20 på plus/minusstatistikken sat sit solide aftryk hos de danske mestre.

Adm. direktør Klaus Rasmussen er meget tilfreds med, at det lykkedes at forlænge kontrakten med den unge forward:

- Det var en stor glæde, at vi sidste sommer lykkedes med at få en vaskeægte Vojens-dreng som David Madsen tilbage til hjembyen. Vi er glade og stolte over hans flotte udvikling, og han har i en fantastisk lyseblå sæson bidraget meget overbevisende med lederskab, vigtige mål og points.

David Madsen er indbegrebet af en vindertype. Han er altid 100% fokuseret, og yder maksimalt til alle kampe.

- David Madsen har spillet en virkelig stærk sæson, og vi er glade og tilfredse med at han tager endnu en tørn i den lyseblå trøje. Jeg er overbevist om, at vores mange fans vender tommelen op for denne signing, understreger Klaus Rasmussen, som også røber, at flere spændende nyheder er på vej.

Kontraktforlængelsen med David Madsen løber til 30. juni 2025.

Kilde: SønderjyskE Ishockey
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.