Byggeplads forvandles til eventyrsplads for hele familien i Haderslev

Foto: Haderslev Kommune.
dato

Åben byggeplads på Jomfrustien inviterer alle til en aktivitetsfyldt dag

Lørdag den 20. april 2024 kl. 10-13 åbner byggepladsen på Jomfrustien op for en dag, hvor både børn og voksne er inviteret indenfor til at udforske planerne om en ny klimapark. Dette særlige arrangement giver deltagerne en unik chance for at møde entreprenøren, arkitekten, kommunen, forsyningen, museet samt en række andre aktører, der vil dele ud af deres viden og planer for området.

Med et program spækket af familievenlige aktiviteter, som en hoppeborg, chance for at sidde i de store maskiner, bidrage til en tidskapsel og en spændende skattejagt, er der noget for enhver smag. Børn som voksne kan se frem til en dag fyldt med sjov og læring på byggepladsen.

For de specielt interesserede byder dagen på små oplæg fra arkitekterne bag Jomfrustien samt Museum Sønderjylland, Arkæologi Haderslev. Her kan man dykke ned i detaljerne om arbejdet med klimaparken og få et dybere indblik i de tanker, der ligger bag projektet.

Arrangementet byder også på forplejning, hvor de første 500 gæster vil blive budt på gratis kaffe og kage, medens der vil være juice tilgængeligt for børnene. Et detaljeret program vil blive offentliggjort på hjemmesiden inden arrangementet, og under arrangementet er der mulighed for at besøge loppemarkedet på Super Brugsens parkeringsplads for at købe pølser.

For dem, som planlægger at komme i bil, anbefales det at parkere ved Rådhuset på Haderslev Havn, hvorfra der er gåafstand til byggepladsen. Det skal dog nævnes, at arrangørerne på grund af byggepladsens nature, ikke kan garantere fuld adgang for barnevogne, kørestolsbrugere og gangbesværede, men stræber efter at gøre arrangementet tilgængeligt for alle.

Denne dag ved byggepladsen på Jomfrustien giver et sjældent indblik i et spændende lokalprojekt og lover at være en dag fyldt med aktiviteter, indsigter og fællesskab for hele familien.

https://www.haderslev.dk/nyheder/aaben-byggeplads-paa-jomfrustien/

Kilde: Haderslev Kommune